Siirry pääsisältöön

Trio Kai­un­sä­teen levy Raimo Tanskasen tuo­tan­nos­ta ilmestyy 9.10.2024

Tilaa ”Ruusujen aikaan”-albumi omaksi CD-levynä. Suoratoistopalveluihin levy ilmestyy myöhemmin syksyllä.

Trio Kaiunsäteen Ruusujen aikaan -levy sisältää uudelleensovitettuja Raimo Tanskasen kuoro- ja yksinlauluja sekä aiemmin levyttämättömiä instrumentaalikappaleita. Levyn taiteellinen tuotanto on tehty kokonaan näkövammaisvoimin.

Kuuntele albumilta julkaistu single YouTubessa- Ulkoinen linkki tai Spotifyssa- Ulkoinen linkki.

Raimo Tanskanen (1937-2017) oli aikansa merkittävimpiä suomalaisia näkövammaisia kulttuurivaikuttajia. Hänen sävellystuotantonsa käsittää yli 80 teosta, joista valtaosa on sekakuorolauluja. 

Trio Kaiunsäde on vuonna 2018 perustettu yhtye, jonka soitossa kamarimusiikki-, jazz- ja kansanmusiikkivaikutteet yhdistyvät ilmavaksi, raikkaan omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Yhtyeessä soittavat Helena Taskila (panhuilu, laulu), Joose Ojala (harmonikka) ja Tuukka Ojala (piano, huuliharppu). Kaikki yhtyeen jäsenet ovat ansioituneita näkövammaisia musiikin ammattilaisia. Ruusujen aikaan -albumi on yhtyeen ensimmäinen äänitejulkaisu.

Tilaa Trio Kaiunsäteen Ruusujen aikaan CD-levy sähköpostitse lähettämällä vapaamuotoinen tilausviesti osoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi Levyn hintaan lisätään 20 e lisätään postituskulu 5 euroa. Laskun saat sähköpostiisi. Voit ostaa levyn myös verkkokaupasta https://holvi.com/shop/jooseojala- Ulkoinen linkki.

Levyä voi ostaa myös käteisellä Kulttuuripalvelun toimistolta ma 14.10.-to 17.10. ja 21.10.-24.10. klo 9-14. 

Levy on tuotettu Koneen säätiön tuella.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry