Siirry pääsisältöön
Näkövammaisten Kulttuuripalvelun logo.
Näkövammaisten Kulttuuripalvelun logo.

Saa­vu­tet­ta­vuus­se­los­te

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta- Ulkoinen linkki, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa www.kulttuuripalvelu.fi ja on laadittu 23.9.2020. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut kolmas osapuoli.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää kriittiset saavutettavuusvaatimukset.

Sivuilla on äänitteitä ja linkkejä videotallenteisiin, joita ei ole tekstitetty, eikä kuvailtu. Nämä on julkaistu ennen 23.9.2020, eikä laki ole julkaisun aikaan velvoittanut niitä tekstittämään tai  kuvailemaan.

Saavutettavuuspalaute

Voit lähettää meille palautetta osoitteeseen toimisto@kulttuuripalvelu.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen- Ulkoinen linkki - Ulkoinen linkkiEtelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi- Ulkoinen linkki
saavutettavuus@avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivut julkaistaan uudella pohjalla tämän syksyn aikana, eikä nykyiseen versioon tehdä enää saavutettavuuskorjauksia.