Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­teat­te­ri etsii teatteri-ilmaisun ohjaajaa

Näkövammaisteatteri on perustettu 1978. Harrastajateatteriryhmää ovat vuosien varrella luotsanneet monet teatterin ammattilaiset. Ohjelmistossa on ollut esityksiä lastenteatterista kabareehen, farssista näytelmäkirjallisuuden klassikoihin. Toiminnalle etsitään uutta ohjaajaa.

Syyskuusta 2022 toukokuuhun 2023 ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-20 Iiris-keskuksen liikuntasalissa Helsingin Itäkeskuksessa. Tarkoitus on, että tällä kaudella ei valmisteta esitystä ensi-iltaan, vaan rauhoitutaan teatterin tekemisen äärelle ja ryhmäydytään uudelleen haastavien pandemiavuosien jälkeen. Toivomme Näkövammaisteatteriin vanhojen konkarien lisäksi uusia näkövammaisia teatterinharrastajia.


Näkövammaisten Kulttuuripalvelu etsii toiminnalle ohjaajaa. Työsopimus solmitaan vuodeksi kerrallaan, mutta toiveissa on, että sama henkilö jatkaa ohjaajana myös kaudella 2023-2024, ja toteuttaa silloin ryhmän kanssa esityksen. Edellytämme valittavalta henkilöltä kokemusta teatteri-ilmaisun ohjaamisesta ja soveltuvaa koulutusta. Näkövammaisuuden tuntemus katsotaan eduksi.


Vapaamuotoinen hakemus ja CV pyydetään osoittamaan kulttuurituottaja Tanja Rantalaiselle sähköisesti osoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi viimeistään 12.6.2022.  


Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n hallitus