Siirry pääsisältöön

"Mo­ka­koos­te" os­tet­ta­vis­sa

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu on tuottanut Kellot soivat kuolemaa -kuunnelman harjoitusvaiheesta kertovan koosteen. Tallenteeseen on koottu livekatkelmia harjoitusten eri vaiheista sekä hullunkurisista kömmähdyksistä ja sanasekoiluista.

Jos olet jo kuullut kuunnelman, pääset kurkistamaan sen valmistumisen kulissien taa ja nauramaan yhdessä meidän kanssamme. Jos vasta harkitset kuunnelman hankkimista, saat maistiaisiksi houkuttelevia katkelmia kuunnelmasta. Jos mietit, uskaltaisitko joskus tulevaisuudessa liittyä johonkin kuunnelmaryhmään, löydät koosteesta rohkaisua. Kooste sopii myös niille kuulijoille, jotka haluavat vain saada makeat naurut.

Kooste on tilattavissa sähköpostitse. Sen hinta on 10 euroa. Koosteen voi tilata kuuntelulinkkinä tai CD-levynä. 

 

Kuuntelulinkkitilaukset:

Lähetä vapaamuotoinen tilausviesti osoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi viimeistään 15.9. Kerro tilatessasi postiosoitteesi laskutusjärjestelmää varten. Saat kuuntelulinkin, ja myöhemmin laskun sähköpostiisi. Voit tilata koosteen myös lahjaksi. Kerro silloin, mihin sähköpostiosoitteeseen linkki lähetetään. Kuuntelulinkit lähetetään ma 16.9. 

 

CD-levytilaukset:

Ennakkotilaa CD-levy viimeistään 15.9. sähköpostitse lähettämällä viesti osoitteeseen tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi kuten kuuntelulinkkitilauskin. Levyt poltetaan ennakkotilausten perusteella. Hintaan lisätään postimaksu.

 

Itse kuunnelman voit tilata verkkokaupasta- Ulkoinen linkki, toki myös sähköpostitse, kuten edellä kuvattu.

 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry