Siirry pääsisältöön

Kult­tuu­ri­pal­ve­lu etsii jäseniä Kuun­nel­ma­raa­tiin

Maineikas ja arvostettu Sokeain kuunnelmapalkinto on jaettu vuodesta 1968 alkaen. Vuodesta 2017 se on ollut osa Näkövammaisten Kulttuuripalvelun toimintaa. Etsimme Kuunnelmaraatiin kuutta näkövammaista jäsentä kaksivuotiskaudeksi 2023-2025.

Toivomme, että raadin jäsenet ovat kuunnelmasta kiinnostuneita, kuunnelmapalkinnon jakamiseen motivoituneita, eri ikäisiä, taustoiltaan erilaisia, eri puolilla maata asuvia näkövammaisia.

Kuunnelmaraadin jäsenen tehtävä on kuunnella kaikki vuoden aikana ilmestyneet kotimaiset kuunnelman kantaesitykset tai ensidramatisoinnit. Kuunnelmat toimitetaan raatilaisille sopivassa muodossa. Kuunnelmapalkinnon voittajan valintakokous järjestetään alkuvuodesta. Raadin jäsenet osallistuvat myös palkintojenjakotilaisuuteen. Korvaamme matka- ja ruokailukulut.

Kuunnelmaraadin kokoaa Kulttuuripalvelun hallitus elokuun kokouksessaan. Raatilaisten joukosta valitaan puheenjohtaja, jonka tehtävä on johtaa valintakokousta, kirjoittaa raadin perustelut voittajakuunnelmasta ja koordinoida raadin toimintaa.

Ilmoittaudu ehdokkaaksi ja kirjoita itsestäsi lyhyt esittely, jossa kerrot erityisesti suhteestasi kuunnelmaan ja valmiudestasi sitoutua kuunnelmaraadin toimintaan. Lähetä esittely 31.7.2023 mennessä kulttuurituottaja Tanja Rantalaiselle sähköpostitse osoitteella tanja.rantalainen@kulttuuripalvelu.fi.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n hallitus