Siirry pääsisältöön

Tutus­tu­mi­nen me­hi­läis­ten maailmaan

Haluatko kokea mehiläiset aivan lähietäisyydeltä ja tutkia mitä mielenkiintoista mehiläispesästä löytyy? Mehiläistarhaaja Sanna Kängsep johdattaa meitä mehiläisten kiehtovaan maailmaan Pauligin huvilan pihalla.

Aika

Paikka

Pauligin huvila, Mechelininkatu 36, Helsinki

Paikan päällä pääsemme tutustumaan mehiläisvahaan ja muihin tuotteisiin, joita mehiläiset valmistavat. Tavaroita, tarvikkeita ja tuotteita saa koskea, haistella ja ehkä jopa maistella. Halukkaat voivat pukea päälleen mehiläishoitohaalarin ja tutustua mehiläispesään kosketusetäisyydeltä. Haalareita on rajoitettu määrä, joten ennakkoilmoittautuminen on tärkeää. Suositeltavaa on laittaa kengät, joissa hieman vartta, jolloin nilkat eivät jää paljaaksi mehiläispesä vierailulla.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan ulkona, joten huonon sään yllättäessä joudumme siirtämään tilaisuutta. Mehiläispesää ei voi avata sateella. Ryhmän maksimikoko on 10 henkilöä. Ilmoittaudu tapahtumaan osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi siis pian tai viimeistään 9.6. Tapahtuman hinta on teemakammarin hinta 10 e. Se laskutetaan vierailun jälkeen. Avustajan osallistuminen on maksutonta.

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Sivis-keskus