Siirry pääsisältöön

Toukokuun Kir­ja­sit­sit

Kevään neljänsiin Kirjasitseihin kokoonnutaan 12.5. keskustelemaan äänikirjojen lukijoista ja lukupäiväkirjan pitämisestä.

Aika

Paikka

Kulttuuripalvelu toimisto ja Google Meet

Kevään tapaamisissa on puhuttu Pirkko Saision Passiosta, Tiina Raevaaran Kaksoiskierteestä ja Polaaripyörteestä ja Allie Raynoldsin trilleristä Hyytävä ystävyys.  Toukokuussa Heidi Ikäheimonen johdattelee keskustelua äänikirjan lukijoihin ja lukupäiväkirjan pitämiseen.

Oletko pitänyt vuosien mittaan lukupäiväkirjaa lukemistasi kirjoista? Mitä kirjaat lukupäiväkirjaan? Kirjaatko sinne vain kirjailijan ja kirjan nimen vai myös muita tietoja, esim. omia kommenttejasi siitä, piditkö lukemastasi vai et?

Entä millainen on hyvä lukija? Mitä arvostat hyvässä lukijassa, miksi jonkun ääni miellyttää ja toisen taas ei? Heitätkö joskus kirjan kesken vain siksi, että lukijan ääni tai tapa lukea ei miellytä?

Pohditaan yhdessä! Mitä ajatuksia sinulla herää, tule puhumaan aiheesta joko kasvotusten tai hybridinä ja kuulemaan, mitä muut ajattelevat... Otetaan selvää, millaisia kirjafriikkejä me todellisuudessa olemme!

Sitseille voi ilmoittautua 11.5. asti osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu, Opintokeskus Sivis ja Näkövammaisten Kirjastoyhdistys