Siirry pääsisältöön

Nä­kö­vam­mais­teat­te­ri esittää: Näyt­te­li­jän­työn perusteet

Syyskaudella 2022 Näkövammaisteatteriin ovat tervetulleita erityisesti ne näkövammaiset teatterin tekemisestä kiinnostuneet, joilla ei ole aiempaa kokemusta näyttelemisestä.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, liikuntasali

Perinteikkäälle Näkövammaisteatterille on valittu uusi ohjaaja Kari Kinnaslampi. Kari on teatterin timanttinen ammattilainen, jolla on takanaan noin 40 vuoden ura teatterissa näyttelijänä, ohjaajana ja teatterinjohtajana.

Syyskaudella tutkitaan ja kokeillaan näyttelijäntyötä omalta pohjalta, ja tehdään esimerkiksi improvisaatio-, tunnetila- ja kontaktiharjoituksia. Kevätkaudella 2022 syvennetään työskentelyä ja syksyllä 2023 aloitetaan uuden esityksen harjoitukset. Osallistuminen syyskaudelle ei sido jatkoon.

Teatteri kokoontuu keskiviikkoisin 7.9.-14.12. klo 17-20 Iiris-keskuksen liikuntasalissa Itäkeskuksessa, osoitteessa Marjaniementie 74. Harjoituksia ei ole 21.9. ja 29.9. ohjaajan matkan takia, eikä 19.10. koulujen syysloman takia.

Harrastusryhmän osallistumismaksu syyskaudelta on 40 euroa Kulttuuripalvelun jäsenille ja 65 e ei-jäsenille. Keramiikkaryhmän ja/tai lauluryhmän toimintaan osallistuva maksaa puolet lukukausimaksusta.

Ilmoittaudu Näkövammaisteatterin syyskaudelle elokuun loppuun mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Sivis-keskus