Siirry pääsisältöön

Matkalla Minuksi - Kir­joi­tus­kurs­si verkossa

Kirjailija ja tunnetaideohjaaja Laura Paloheimon oman elämänkaaren tapahtumiin keskittyvä kirjoituskurssi ohjaa sinut oman elämäsi aikajanalle. Kurssilla keskitytään teemoittain elämänkaaren eri aikajaksoihin: lapsuus, nuoruus, aikuisuus- ja nyt-hetki.

Aika

Paikka

sähköpostilista ja Google Meet

Kirjoitusharjoituksissa hyödynnetään elämän tapahtumia, käänteitä, tunteita ja tunnelukkoja. Kurssi tarjoaa inspiroivia luovan kirjoittamisen harjoituksia, sekä erilaisia työkaluja luovuuden ylläpitämiseen, kirjoittajan rutiinien luomiseen ja niiden vaalimiseen. Omaelämänkerrallisten tekstien kirjoittaminen lisää itsetuntemusta sekä sanoittaa ja tallentaa elettyä elämää. Kirjoittaminen antaa hyvän turvallisen tilan sanoittaa tunteita ja tunnemuistoja, toiveita ja tahtoaan.

 

Kurssilla käsitellään kirjoittamisprosessiin ryhtymisen vaiheita, kirjoittamisen esteitä, näkökulman valintaa ja kirjoitetaan tunteista. Sinun ei tarvitse olla kokenut kirjoittaja, riittää että sinua kiinnostaa omaan itseesi tutustuminen ja tunteiden kohtaaminen kirjoittaen.

Kurssi kokoontuu joka toinen maanantai, 12.9., 26.9., 13.10., 24.10., 7.11., 21.11., 5.12. ja 15.12. klo 18-19.30 Google Meetissä. Muuten toimitaan Näkövammaisten liiton Tiedonsaantipalvelun sähköpostilistalla. Kurssin osallistujien ei tarvitse sitoutua osallistumaan jokaiseen tapaamiseen.

Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenille 40 euroa ja ei-jäsenille 65 euroa. Kurssi toteutuu, jos sille ilmoittautuu vähintään 7 henkilöä. Ilmoittaudu Matkalla minuksi -verkkokurssille viimeistään viikkoa ennen alkua, ma 5.9. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Opintokeskus Sivis