Siirry pääsisältöön

Lempeän kir­joit­ta­mi­sen kurssi

Niina Hakalahden lempeän kirjoittamisen viikonloppukurssi soveltuu esimerkiksi aloittelijalle, kirjoittamisessaan jumiin jääneelle, pitkän tauon jälkeen uudelleen aloittaneelle ja jokaiselle, joka kaipaa säännöllisyyttä, iloa tai uutta näkökulmaa kirjoittamiseensa – olipa kyse sitten romaanin, runojen tai päiväkirjan kirjottamisesta.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, 6. krs, Outa-tila

Kurssi soveltuu hyvin myös sellaiselle kirjoittajalle, joka ei ole varma omasta lajistaan. 

Kurssilla keskitytään tekemiseen eli kirjoitetaan paljon lyhyitä harjoituksia, joita tukevat kirjoittamisen teorian ja filosofian tietokeitaat. 

Kurssi ei ole editoiva kurssi, vaan tavoite on antaa kirjoittajalle vaihtoehtoja ja välineitä tekstin tuottamiseen ja saada ”padot auki”. 

Lempeän kirjoittamisen kurssilla saa kirjoittaa mistä tahansa, toisin sanoen ”lempeä”-adjektiivilla viitataan kirjoittamisen keskeneräisyyden hyväksymiseen, ei tekstien sisältöihin. 

Lauantain kurssipäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 17.30. Sunnuntaina aloitamme klo 9 ja lopetamme 16.30. Mukana on yleisavustajana kulttuurituottaja. 

 Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

Lempeän kirjoittamisen kurssille voidaan ottaa 10 osallistujaa. Huom! Kurssi-ilmoittautuminen aukeaa 8.1.2024 klo 9. Kulttuuripalvelun kirjoittajakurssit ovat usein täyttyneet päivässä, jopa tunneissa, ja haluamme, että kaikilla on tasavertainen mahdollisuus osallistua ”kilpajuoksuun”. Ilmoittautuminen päättyy 22.1. ja osallistujat saavat kurssikirjeen samalla viikolla 4. 

Kurssin hinta on Kulttuuripalvelun jäsenelle 50 e, muille 90 e. Matkat korvataan 20 e ylittävältä osuudelta halvinta matkustustapaa käytettäessä. Majoituksesta ja ruokailuista jokainen vastaa itse. Varaudu kurssille omilla eväillä ja muistiinpanovälineillä. 

 

Lämpimästi tervetuloa! 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu, Näkövammaisten kirjastoyhdistys ja Sivis-keskus