Siirry pääsisältöön

Laulajia etsitään Kult­tuu­ri­pal­ve­lun lau­lu­ryh­mään!

Ryhmässä lauletaan kevyttä musiikkia oppilaiden toiveiden ja taitotason mukaisesti. Voimme valita ohjelmistoon ikivihreitä klassikoita, esimerkiksi suomalaisia tai ulkomaisia pop-, rock- ja iskelmäkappaleita tai vaihtoehtoisesti voimme ottaa ohjelmistoon tämän päivän hittejä. Tarkoituksena olisi myös esiintyä lauluryhmän kanssa jouluna ja/tai keväällä.

Aika

Paikka

Iiris-keskus, Marjaniementie 74, Itäkeskus, Helsinki

Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran Kulttuuripalvelun keittiössä, Oskarin kammarissa, maanantaina 29.8. klo 17.30-20. Lauluryhmä harjoittelee jatkossakin maanantaisin mainittuun aikaan. Jos ryhmään sitoutuu enemmän kuin kahdeksan henkilöä, valitaan Iiriksestä väljempi harjoitustila.

Lauluryhmää vetää laulaja-lauluntekijä ja pop/jazz-laulunopettaja Minna Tuuliainen. Minna on saanut pop/jazz-muusikon koulutuksen niin Metropolia Ammattikorkeakoulusta kuin Pop & Jazz Konservatoriosta. Minnaa on nähty esiintymässä esimerkiksi Samuli Putron taustakuorossa ja UMO Jazz Orchestran solistina (UMO:n kyky 2012). 

Harrastusryhmän osallistumismaksu syyskaudelta on 40 euroa Kulttuuripalvelun jäsenille ja 65 e ei-jäsenille. Keramiikkaryhmän ja/tai Näkövammaisteatterin toimintaan osalistuva maksaa puolet lukukausimaksusta.

Ilmoittaudu lauluryhmään ke 24.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi Ilmoittautuminen, tai ensimmäiseen tapaamiseen osallistuminen ei vielä sido osallistumaan syyskauteen.

Tervetuloa mukaan iloitsemaan laulamisesta!

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Sivis-keskus