Siirry pääsisältöön

Ku­vai­lu­tul­kat­tu Saituri Vallilan Kan­sal­lis­teat­te­ris­sa

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Kansallisteatteri järjestävät kuvailutulkatun näytöksen Saituri-klassikosta Vallilan Kansallisteatterissa Helsingissä. Kuvailutulkkina toimii Pipsa Toikka.

Aika

Paikka

Aleksis Kiven katu 17 / Bruno Granholmin kuja.

Molièren Saituri - Ulkoinen linkki(L’Avare, 1668) tarjoaa lompakon täydeltä tervettä naurua ihmisluonteen heikkouksille ja rajoittuneelle ahdasmielisyydelle. Vuosisadasta toiseen Saituri on osoittanut, etteivät tietyt asiat ihmisyydessä muutu; raha ja rakkaus ovat komedian aiheina yhtä kuranttia tavaraa tämän päivän Suomessa kuin 1600-luvun Pariisissa. Saiturin on ohjannut Vallilan Kansallisteatteriin näyttelijälegenda Vesa Vierikko. Nimiroolissa loistaa Markku Maalismaa.

Näkövammaisen osallistujan lipun hinta on 34 euroa. Näkövammaisen avustaja saa maksuttoman lipun. Kerrothan, jos mukanasi tulee opaskoira. Varaa lippusi lähettämällä viesti osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi Kerro ilmoittautuessasi laskutusosoitteesi, jos et ole Kulttuuripalvelun jäsen, sekä montako lippua varaat.

Ryhmällemme on varattu näytökseen yhteensä 50 paikkaa, joten toimi nopeasti tai viimeistään 3.2.2022. Ilmoittautuminen on sitova. Kulttuuripalvelu lunastaa liput ja laskuttaa hinnan osallistujilta ennen näytöstä. Jos näytös siirretään koronarajoitusten takia ja uusi aika ei sovi ilmoittautuneelle, lipun hinta palautetaan.

Tervetuloa teatteriin!

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Kansallisteatteri