Siirry pääsisältöön

Ku­vai­lu­tul­kat­tu opas­tus­kier­ros Taidekoti Kir­pi­läs­sä

Taidekoti Kirpilä on aloittanut kuvailutulkatut opastuskierrokset näkövammaisille taiteen ystäville. Kulttuuripalvelu järjestää Kirpilän kierrokselle ryhmäkäynnin.

Aika

Paikka

Pohjoinen Hesperiankatu 7, 6. kerros, Töölö, Helsinki

Kuvailutulkattu opastuskierros järjestetään reumalääkäri Juhani Kirpilän (1931–1988) ja hänen elämänkumppaninsa, antiikkikauppias Karl Rosenqvistin entisessä kodissa Helsingin Töölössä. Opastuksella tutustutaan Kirpilän keräämän suomalaisen taiteen kokoelman teoksiin. Näkövammaisille osallistujille tarjotaan mahdollisuus myös käsinein tunnustella määrättyjä esineitä ja veistoksia.

Taidekoti Kirpilä ei ole esteetön. Taidekoti sijaitsee kerrostalon kuudennessa kerroksessa, jonne on kulku veräjähissillä. Talon ulko-ovella on viisi porrasta, ja oven avaamista pitää pyytää summeria painamalla tai puhelimitse. Taidekodin tarkat esteettömyystiedot löytyvät täältä- Ulkoinen linkki.

Vierailu on maksuton. Mukana on yleisavustajana kulttuurituottaja. Ilmoittaudu vierailulle viimeistään su 16.4. sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

 

Lämpimästi tervetuloa vierailulle Taidekotiin!

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Taidekoti Kirpilä