Siirry pääsisältöön

Ku­vai­lu­tul­kat­tu Lear Vallilan Kan­sal­lis­teat­te­ris­sa

”Kuka voisi kertoa kuka minä olen?” Huipputekijöiden uusi ja erilainen Shakespeare-tulkinta ottaa lähtökohdakseen monia koskettavan näkökulman ‒ muistisairauden.

Aika

Paikka

Bruno Granholmin kuja (Aleksis Kiven katu)

Esityksen on ohjannut Tiina Puumalainen, visualisoinut Teppo Järvinen ja koreografioista vastaavat Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö.

On koittanut erään aikakauden loppu: muistisairaan Learin (Katariina Kaitue) on aika astua syrjään ja luopua johtajuudestaan. Väistyvällä itsevaltiaalla on kolme jälkeläistä, joille hänen on määrä jakaa valtansa ja varallisuutensa. Yllättäen kaiken perivät he, jotka parhaiten osaavat mielistellä haurastuvaa äitiään ‒ ja ennakkosuosikki jää täysin osattomaksi. Ja kun vahinko on tapahtunut, ei tilannetta voi enää korjata. Learin kosketus todellisuuteen vääristyy, ja hän eksyy mielensä myrskyihin, seuranaan vain uskollinen kumppaninsa (Sari Puumalainen).

Esityksestä - Ulkoinen linkkiKansallisteatterin sivuilla.

Ryhmälipun hinta on 34 euroa. Avustajan sisäänpääsy on ilmainen. Ryhmämme paikat ovat riveillä 1-5. Lippuja ja kuvailutulkkauslaitteita jaetaan teatterin aulassa klo 12.15 alkaen. Olethan ajoissa, että laitteet ehditään myös testata, ennen kuin kuvailutulkki Pipsa Toikka siirtyy työpisteeseensä.

Esityksen kesto on 2 h 40 min (sisältää väliajan).

Varaa paikkasi kuvailutulkattuun näytäntöön 30.3. mennessä lähettämällä viesti osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi  Kerro, montako lippua varaat ja postiosoitteesi laskutusta varten. Mainitse ilmoittautuessasi mahdollisesta opaskoirasta. Varaus on sitova. Lipun/lippujen hinta laskutetaan ennen näytöstä.

Vallilan Kansallisteatteri - Ulkoinen linkkisijaitsee Vallilan konepajan alueella, The Train Factoryssä, Lidlin vieressä. Käyntiosoite on Bruno Granholmin kuja (Aleksis Kiven katu).

 

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja Kansallisteatteri