Siirry pääsisältöön

Ka­tu­va­lo­ku­vaus­kier­ros Kasperi Kropsun johdolla

Kevään valossa järjestettävä kierros opastaa katukuvauksen saloihin katukuvaaja Kasperi Kropsun johdolla. Kropsu on Oulusta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt skeittaaja ja valokuvaaja.

Aika

Paikka

Hakaniemi

Tapaamme klo 16 Hakaniemen hallin pääovilla, ja liikumme kierroksen aikana Hakaniemen ympäristössä. Mukana on yleisavustaja.

Katuvalokuvaus on tilannekuvausta ympäristöstä. Se liittyy erottamattomasti valokuvauksen historiaan ja on voimissaan tänäkin päivänä. Kasperi kertoo katuvalokuvauksesta yleisesti ja antaa osallistujille kierrokselle viisi kuvaustehtävää. Hän kertoo omasta kuvausprosessistaan ja antaa vinkkejä katuvalouksen aiheisiin, kuvakulmiin ja rinnastuksiin.

”Etsin kaduilla ajattomuutta meitä ympäröivästä, jokapäiväisestä arkielämästä. Värit, hahmot ja heijastukset ovat tärkeimpiä komponentteja kuvissani. Katukuvaus tuo suurta iloa ja täytettä elämääni ja on opettanut katsomaan maailmaa uusin silmin.” Kasperi Kropsu Rajalan artikkelissa- Ulkoinen linkki

Kierroksen hinta 10 euroa laskutetaan toukokuussa  Valokuvaklubin kevätkauden päätyttyä. Kierroksen aikana nautitaan omakustanteiset kahvit.

Ilmoittaudu katukuvauskierrokselle viimeistään 16.3. . sähköpostitse osoitteeseen osallistun@kulttuuripalvelu.fi

Lämpimästi tervetulleita ovat myös muut, kuin Valokuvaklubin toimintaan aiemmin osallistuneet kuvaajat.

järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry ja Opintokeskus Sivis