Siirry pääsisältöön

Hei kuun­nel­mien ystävät!

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu järjestää kuunnelmafestivaalin livenä monen vuoden tauon jälkeen. Pitkästä aikaa osanottajat kuuntelevat lempikuunnelmiaan ja keskustelevat niiden sisällöstä, äänitehosteista ynnä muusta. Keskustelua vetävät Anne Huttunen ja Satu Linna.
Teksti: Anne Huttunen

Festari pidetään pe 8. ja la 9. huhtikuuta Helsingissä Iiris-keskuksen Outa-tilassa. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Voitte osallistua koko ohjelmaan tai tulla keskustelemaan vain omasta lempikuunnelmastanne. Tarkemmista yksityiskohdista ilmoitetaan myöhemmin.

Perjantai-iltana kuuntelemme kuunnelmaraadin valitseman Sokeain kuunnelmapalkinnon voittajakuunnelman vuodelta 2021. Jos voittajaksi valikoituu sarjakuunnelma, valitsemme siitä jonkin osan tai pari jaksoa alusta jaksojen pituudesta riippuen. Lauantaina toteutamme tuttuun tapaan kuulijoiden omia toiveita.

Voitte toivoa mitä tahansa lempikuunnelmaanne, jos se vain YLE:n arkistosta löytyy. Voitte myös kokeilla kepillä jäätä, vaikka ette muistaisi tarkkaan kuunnelman nimeä tai kirjoittajaa. Festarille varatun rajallisen ajan tähden jätämme pois laskuista monijaksoiset sarjakuunnelmat, ellei niistä voida Knallien tapaan esittää vain yhtä jaksoa.

Kertokaa toiveenne maanantaihin 28.2., siis helmikuun viimeiseen päivään mennessä Anne Huttuselle sähköisesti sallyanne.huttunen@elisanet.fi tai puhelimitse 0500-885683. Kertokaa samalla, mitä tyylilajia kuunnelma edustaa: Draamaa, jännitystä, huumoria jne. ja lisätietoja voitte toki myös kysyä.

Järj. Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ja YLE