SU­KEL­LA SIR­KUK­SEEN!

Näkövammaisten sirkustyöpaja to 12.3. klo 13–16

Sorin Sirkus, Tampere

Sirkustyöpaja on osa Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n ja Sorin Sirkuksen Kulttuuripolku-hanketta, joka toteutetaan vuoden 2020 aikana. Työpajan ohjaaja on sirkustaiteilija Jarmo Humalajärvi. Hänen työparinaan toimii taikurinakin työskennellyt näkövammainen Ronja Pahaoja.

Sorin Sirkuksen sirkustyöpaja kestää kolme tuntia ja koostuu kahdesta osuudesta, joissa perehdytään eri sirkuslajeihin. Osallistujien toivotaan pukeutuvan rentoihin liikunnan mahdollistaviin vaatteisiin. Kummankin osuuden päätteeksi pidetään palautekeskustelu, jotta voimme kehittää toimintaa mahdollisimman hyvin osallistujien toiveita ja tarpeita vastaaviksi.

Ensimmäisessä osuudessa keskitymme jongleeraukseen eri välineillä. Aluksi kokeilemme erilaisia jongleeraustapoja yhdellä ja useammalla pallolla. Lisäksi tutustumme jongleerauskeiloihin, -vanteisiin ja -renkaisiin. Työpajan toisessa osuudessa tutustumme erilaisiin tasapaino- ja akrobatialajeihin. Pääsemme kiipeämään trapetsille ja testaamaan nuorallakävelyä sekä pariakrobatiaa.

Työpajaan on 5.3. mennessä ilmoittautunut näkövammaisten ryhmä. Nyt myös näkövammaisten kanssa työskentelevien ammattilaisten on mahdollista ilmoittautua mukaan. Ryhmän maksimikoko on 12 henkilöä.

Työpajaan osallistuminen on maksutonta. Sorin Sirkus sijaitsee Tampereen Nekalassa osoitteessa Ahlmanintie 63.

Ilmoittaudu sirkustyöpajaan 10.3. mennessä osoitteeseen osallistun[at]kulttuuripalvelu.fi
ja sukella sirkukseen!

Sorin Sirkus ja Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry
Kordelinin säätiö